Halal N Lovin' It

For those who are looking for 2016 Malaysian’s Calendar, head over HERE.

Salam,

Alhamdulillah at last I was able to finish up the 2015 Malaysian Calendar – Kalendar Kuda style after releasing 2014 Malaysian Calendar last year.

Kalendar Kuda-2015 eatz_JANUARY

Head up to this link to download 2015 Malaysian Calendar which consists of 2015 Malaysian School Holiday and Malaysian Public holiday:-

DOWNLOAD FROM THIS PAGE

So, you can start planning your 2015’s holidays now! Thank you for your support and have a great day!

#2015MalaysianCalendar #MalaysiaPublicHoliday #2015MalaysiaSchoolHoliday #Takwim2015Malaysia #CutiUmumMalaysia2015 #CutiSekolahMalaysia2015 #KalendarMalaysia2015


fadzioriq On October - 18 - 2014

47 Awesomest commentators!! Thanks~ ^_^

  1. Pencinta Ilmu says:

    Assalamualaikum Tuan..,

    Saya begitu teruja dengan kepandaian tuan membuat kalendar..Sangat cantik.
    Inilah Anugerah ALLAH S.W.T kepada tuan yg nilainya tiada bandingan dgn makhluk ciptaannya..
    Saya sudah pn memuat turun Kalendar 2015 dari thn lepas lg.
    Agaknya bilakah Tuan akan siapkan Kalendar 2016 utk tahun dpn.

    Saya juga memohon keizinan dari tuan utk memuat turun Kalendar 2016 utk dijadikan Aplikasi Android dalam Google Play.

    Sekiranya tuan izinkan, Hanya ALLAH S.W T sahajalah yg mampu membalasnya.
    Saya doakan supaya tuan berjaya dalam kerjaya dan kehidupan sentiasa didalam RAHMAT ALLAH..In Sya ALLAH

    Teruskanlah usaha murni tuan..Terima Kasih

    • fadzioriq says:

      Wasalam, insyaAllah tuan, harap bersabar sedikit masa lagi yer tuan…saya masih dalam proses utk menyiapkan kalendar tersebut. Maaf atas kelewatan, kerana komitmen kerja dan menunggu takwim cuti sekolah rasmi dari kementerian pelajaran malaysia

      • Pencinta Ilmu says:

        Assalamualaikum Tuan Fadzioriq,saya sudah pun memuat turun Kalendar Kuda 2016 yg tuan siapkan ini…Memang cantik dan kepandaian tuan dalam membuat Kalendar ini,amat saya kagum…

        Terima kasih skali lg kepada Tuan Fadzioriq kerana Kalendar ini..
        Saya meminta kebenaran dan keizinan dari Tuan untuk menjadikan Kalendar 2016 ini sebagai Aplikasi Android di Play Store..

        Semoga diatas usaha murni tuan kepada semua pihak akan mendapat balasan yg berlipat kali ganda dari yg Maha Pencipta..

        Syabas dan Tahniah untuk Tuan..Teruskan usaha ..Keep It Up

  2. zullani says:

    Terima kasih bro….. semoga apa yang anda usahakan mendapat balasan yang setimpal…

  3. kopytiam says:

    salam…

    terima kasih atas usaha murni dan perkongsian…

    saya mula download tahun lepas 2014…tengok ada lagi 2015…download lagi

    p/s: saya tak pernah post2 komen di mana2 blog…tapi nak bagi tuan semangat untuk teruskan…gagahkan juga..

    all the best !…keep it up…

  4. Terima kasih sudi berkongsi. Download dah..

  5. REMY says:

    terima kasih banyak2 bro. tak payah pening kepala mintak kat kedai emas lagi..

  6. chekguBH says:

    Tq bro….typo lak…

  7. MySof says:

    Admin! Mohon kebenaran saya jadikan bahan ini untuk app Android – Kalendar2015?

  8. Samshul Amry says:

    Terima kasih. saya suka betul kalender 2015 ni.harap tahun depan atau akan datang ada gambar suasana indah mcm pantai, pokok pokok, landskap etc yg sejuk mata memandang dari luar dan dalam negeri… tahniah dan selamat maju jaya. ;)

Leave a Reply

You can comment in any language you want / Kome nak komen ikut bahasa apa pun boleh. But, I prefer English or Malay Language. ^_^

CommentLuv


      

Foodegories

open all | close all

    Recent Post

House Restaurant @ I

Salam,Albeit lack of promotion (as I couldn't find any in ...

Pak Long Cafe @ Ipoh

Salam,The name of this cafe is quite unique as it ...

Gopeng Guesthouse &

Salam,Small town of Gopeng, Perak is an old town where ...

Maggie Ketam Sham @

Salam,I guess most of us loves instant mee aren't ...

Mc’ Kylauss Wester

Salam,You’ll never believe where is this restaurant situated, it is ...


    ♠ TOP