Eatz.Me

Halal N Lovin' It!

Nasi Ayam Pak Mal @ Seksyen 11, Shah Alam.

Okay, this post is requested by Miss Sweet-Luv, thanks~. Erm, I have heard some of my friends had suggested this stall before if you want to eat Chicken Rice in Shah Alam. This stall is located at the food court@seksyen 11, Shah Alam. It’s stall is beside the Baiduri Tomyam.

So, what is special about this stall Nasi Ayam? To me it had nothing special because I had tasted better one in Ipoh (later I will review about it), but there are something quite different about this stall Nasi Ayam compared to others. It is the taste of its chicken and its sauce. The chicken is like had been marinade with the sauce nicely. And the sauce also tasted quite good.

Okay, lets jump to the picture I’ve taken:

IntroFrontier of the stall. Besides it on the left is Baiduri Tomyam.

Nasi Ayam Pak Mal Overview [eatz.me]Overall View – Without Chicken soup.

Nasi Ayam Pak Mal Shah Alam 1 [eatz.me]Close Up

More Chicken Close-Up

Nasi Ayam Pak Mal Chicken Close-up [eatz.me]

Nasi Ayam Pak Mal Chicken [eatz.me]

Nasi Ayam Pak Mal Chicken Close-up 3 [eatz.me]

The only slack about this stall is the presentation on the Chicken Rice. It is hard for me to make the picture taken presentable in this blog. So I hope you will not care too much on the presentation of the food and sorry if the picture taken make you lost your appetite. But the food is good. Recommended. I gave 3 star as the presentation was not very good.

Here is the location on wikimapia.org: Nasi Ayam Pak Mal Location. The price for the Nasi Ayam is RM3.50.

Okay, that’s all for now, enjoy the food and don’t forget to comment and rate it.

7 Comments

  1. kalo anda penggemar nc ayam, ad lg 1 tempat kedai nc ayam best…kat seksyen 10…dulu mase office di bangunan umno shah alam, suke makan di Pak Mal n tempat nie…name dye Restoran Azira..pelbagai jenis lauk n juadah minum petang seawal jam 12 tgh..kuih muih pun ade…yg penting NC AYAM dye best macm kat Pak Mal…cubelah..

  2. SUmandak ranau

    March 5, 2011 at 8:49 PM

    alo…minta izin share gambar.. and will link to ur web…. can i?

  3. dengki la tu!

  4. uish, first dengo orang kata tak sedap~haha
    slalu nampak orang puji aje~

  5. 2 kali pegi makan time lapar giler, tetap tak sedap jugak, ni bukan Nasi Ayam, tapi nasi yang patut bagi ayam makan, adehhh..tak tau kenapa orang bole ramai makan. Tapi yang pasti memang typikal nasi ayam melayu yang rasa nasinya macam nasi biasa tapi ada kaler kuning (boh kunyit ke pewarna gamaknye)

    Basic buat nasi ayam Pak Mal ni memang follow tekak melayu dulu2 ala 80an punya resepi, itu jam orang melayu tak pandai buat nasi ayam, baru nak kenal2 resepi dari orang cina, tapi sekarang ramai dah buat sedap, Kalau perati sambal dia pun cili sos biasa campur lada merah campur kicap bla bla bla…alah stail 80an dulu punya nasi ayam, kalau sape yang umur dah cecah 30an tau ler camne rasanya nasi ayam dedulu.

    Tapi tuh ler, tekak masing2 ler kan, selera orang lain2, tapi kalau dah nasi pun rasa macam nasi kosong berkaler kuning, camne nak kategori sebagai nasi ayam? adehh pening memikiornya, camne le orang bole ramai datang makan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv

© 2019 Eatz.Me | Privacy Policy

Theme by Anders NorenUp ↑